"La lectura fa l'home complet, la conversa el fa àgil i l'escriure precís" Francis Bacon

diumenge, 5 de juliol del 2015

HEM FET CIM!

Aquesta imatge d'uns escoltes fent cim que l'amic Francesc m'ha fet arribar simbolitza perfectament el final de curs...un altre cim fet al sarró!

A tots i a totes les professionals de la docència que treballeu amb gran vocació, que pugeu la muntanya sense queixar-vos contínuament, amb objectius clars, amb els valors , assaborint el paisatge, compartint la companyia amb joia... a tots vosaltres us desitjo un bon i profitós estiu.


Kilian Jornet en un cicle de conferències "Instint" va reunir més de 900 persones a la sala Barts de Barcelona. El corredor de muntanya va intentar resumir la seva filosofia vital amb l'ajuda d'Albert Om. Les 10 frases més destacades van ser:
1. "Ser lliure és no seguir ningú. Hi ha gent que em segueix i a la qual inspiro, però no m'han d'imitar. Hem de ser responsables de tot el que fem".
2. "L'instint té a veure amb la llibertat i la llibertat, amb la felicitat. La vida sense buscar estar contents no té sentit".
3. "Som els nostres somnis. La meitat som ossos i l'altra meitat, il·lusions. Els nens tenen somnis i els adults els acostumen a perdre".
4. "A les ciutats la gent corre massa. Sembla que té molt clar què ha de fer i segueix unes rutines sense pensar. Has de ser tu el que decideixi cada passa que dóna".
5. "La por és necessària, és un avís que ens recorda que encara no estàs preparat per fer una cosa. La incertesa és el suc de la vida".
6. "La solitud és imprescindible. Sóc una mica asocial i puc estar dos o tres mesos sense veure ningú. Les últimes setmanes, per exemple, he vist més neu que persones".
7. "Fracassar és no intentar les coses, no atrevir-te. La clau és aprofitar el moment i gaudir-lo, donar-li valor al present".
8. "No necessitem tantes coses per viure. Creiem que la memòria ens fallarà i donem valor emocional als objectes".
9. "Vivim amb massa soroll. No som capaços d'absorbir tanta informació i el soroll ens contamina".
10. "Sóc un enamorat de la natura i cada vegada es va quedant més petita, arraconada en parcs. Som una espècie egoista".
FONT: diari ARA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada