"La lectura fa l'home complet, la conversa el fa àgil i l'escriure precís" Francis Bacon

dijous, 25 de desembre del 2014

QUANT VALS?

Aquesta història la va enllaçar una companya, l'Anna, al seu facebook i ara la compartim amb vosaltres. Diu:

Una professora a classe treu de la seva cartera un bitllet de 20 euros i l'ensenya als seus alumnes alhora que pregunta: "A qui li agradaria tenir aquest bitllet?". Tots els alumnes aixequen la mà.

Llavors la professora agafa el bitllet i l'arruga, fent una bola. Fins i tot ho l'esquinça una miqueta en una cantonada. "Qui el segueix volent?". Tots els alumnes van tornar a aixecar la mà.

Finalment, la professora tira el bitllet a terra i el trepitja repetidament, dient: "Encara voleu aquest bitllet?". Tots els alumnes van respondre que sí.

Llavors la professora els va dir:

"Espero que d'aquí aprengueu una lliçó important avui. Encara que he arrugat el bitllet, l'he trepitjat i tirat a terra ... tots heu volgut tenir el bitllet perquè el seu valor no havia canviat, seguien sent 20 euros.

Moltes vegades a la vida t'ofenen, hi ha persones que et rebutgen i els esdeveniments et sacsegen, deixant-te fet una bola o tirat a terra. Sents que no vals res, però recorda, el teu valor no canviarà MAI per la gent que realment t'estima. Fins i tot en els dies en què sentis que estàs en el teu pitjor moment, el teu valor segueix sent el mateix, per molt arrugat que estiguis ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada