"La lectura fa l'home complet, la conversa el fa àgil i l'escriure precís" Francis Bacon

dimarts, 26 d’agost del 2014

PRESUMIR D'AMIC

Fa uns tres anys més o menys vaig conèixer en un curs de formació al Juan Siles "Nono" un mestre 100% vocacional que treballava a l'etapa d'infantil d'una escola de Priego(Andalusia). Em va impactar el seu compromís, la seva gran humanitat i el seu tracte coordial... no em costava gens imaginar-me'l amb els nens i nenes, atent, divertit, proper... en resum, un educador en majúscules i una gran persona. 
Fa cosa d'un any va aturar la seva vida professional per fer un viatge a l'India, voldria compartir amb tots vosaltres la seva experiència en forma de blog. Em va escriure un correu on deia literalment:

El viatge segueix el seu curs. Caminem per Kolkata en ple Durga Puja, festa entre el Nadal d'Espanya i el Carnaval de Rio o millor alguna cosa totalment diferent. L'altre dia ens vam quedar sense paraules així que avui doble ració: de fotos i de paraules.
Si et ve de gust una mica d'aquest plat, agafa pa i mulla en
... http://atmakeraste.blogspot.in/


Us convido a fer un tomb pel blog, llegiu poemes que ha escrit amb la seva companya, mireu les fotos i gaudiu de la humanitat que ho impregna tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada