"La lectura fa l'home complet, la conversa el fa àgil i l'escriure precís" Francis Bacon

divendres, 20 de desembre del 2013

15 CITES SOBRE CREATIVITAT I EDUCACIÓ

Us convidem a llegir aquest recull de 15 cites en favor d'aportar més creativitat a les nostres vides, a les nostres cases... a les nostres escoles.

L'educació creativa , dirigida a plasmar persones dotades d'iniciativa , plenes de recursos i de confiança en si mateixes i en la vida , a punt per enfrontar problemes de qualsevol índole , és la base de les millors esperances .

Mauro Rodríguez Estrada

El progrés , en el sentit més genuí , és només possible quan hi ha un extra de creativitat .
E. Raudsepp

Viure d'una manera creativa és estar preparat per a gairebé tot .

The Christophers

La felicitat de l'home és un sentiment de plaer per la seva activitat que reporta profit a un altre , és un sentiment de poder creatiu , engendrat pel treball creador .
K. Platonov

Hi ha una desesperada necessitat social de la conducta creativa d'individus creatius .
Carl Rogers

Cal tenir present que la tragèdia a la vida no resideix en no aconseguir els objectius , la tragèdia consisteix a no tenir objectius per aconseguir , no és cap desgràcia morir amb somnis incomplerts , sí ho és en canvi no somiar : no hi ha desgràcia alguna en no arribar fins a les estrelles a les quals dirigir-se, no és el fracàs , sinó la pobresa d'esperit el que constitueix l'autèntic fracàs .
Benjamin Mays

A mesura que l'educació tingui èxit en el desenvolupament de la capacitat creativa de l'home , podem esperar un descens en les malalties mentals ... Una repressió imposada i prolongada de les necessitats creatives de la persona pot conduir a un veritable col · lapse de la personalitat . Quan s'ofega l'impuls creatiu , es talla d'arrel la satisfacció de viure i , en darrer terme , es crea una tensió paralitzant i colpidora .
E. P. Torrance

La major alegria que hi ha a la vida és crear. ¡ Utilitza-la en excés !
Ron L. Hubbard

Per ser lliures no només s'ha de tenir la possibilitat de posseir la llibertat , sinó també la capacitat de fer ús d'ella .
Adam Schaff

La conducta creativa a l'escola sovint trenca amb les normes de conducta acceptades.
John Foster

La creativitat és la capacitat de formar associacions noves , o la sensibilitat davant les deficiències , davant les desharmonies , però també l'expressió d'un pensament divergent que tendeix a la recerca de totes les solucions possibles d'un problema donat .
Antoine Léon

L'estudiant creatiu , audaç i poc comú crea problemes als educadors .
John Foster

Una característica del mestre creatiu és el seu rebuig a la repressió .
John Foster

La imaginació és més important que els coneixements .Què seria del món sense els somiadors !
Albert Einstein

Si tots comencéssim a buscar més problemes i aprenguéssim a resoldre'ls amb ànim aixecat i criteri sa , prenent-los com a oportunitats i no com contrarietats , aviat descobriríem que avancem amb sorprenent rapidesa .
Robert R. Updegraff

FONT: CITAS EDUCATIVAS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada