"La lectura fa l'home complet, la conversa el fa àgil i l'escriure precís" Francis Bacon

dijous, 2 d’agost del 2012

L’EDUCACIÓ ESPORTIVA DE MIREIA BELMONTE

A la Gala de l’esport estatal que es va celebrar a Lleida un grup de mestres vam tenir ocasió de conèixer la Mireia Belmonte. La Mireia venia a Lleida de festa i aquell dia no va deixar de fer el seu entrenament diari, igual que les companyes de natació sincronitzada que van arribar amb la gala començada perquè venien directes des de la piscina d’entrenament i ens van explicar que fins i tot es van haver de posar els vestits en una estació de servei a prop de Lleida. Quins exemples de constància i superació... amb o sense medalla.

L'esport atresora gran quantitat de valors vàlids a l'escola i a la vida. La constància i l'estima per allò que fas, treballar en equip amb els companys i companyes però també amb l'entrenador o entrenadora, competir amb un mateix per treure el millor, la voluntat d'aprendre més i més, el sacrifici, l'autodisciplina i molts altres.

La Mireia de petita patia esclerosis i els metges li van aconsellar la natació... la medicina a vegades fa descobertes impressionants!

Bona aficionada a la lectura aquests dies la Mireia ha aconseguit medalla olímpica i ser reconeguda mundialment. Després de molts anys fent sessions diàries de 8h de piscina, més el gimnàs i el seguiment psicològic per millorar el rendiment en alta competició... ha arribat la glòria, el merescut reconeixement.

Felicitats Mireia !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada