"La lectura fa l'home complet, la conversa el fa àgil i l'escriure precís" Francis Bacon

divendres, 13 de juny del 2014

10 TRUCS PER REGALAR FELICITAT

Us presentem 10 Mini trucs per regalar felicitat als que us importen , els hem trobat a la web justifica tu respuesta de Santiago Moll. Diu així:

1 . Saludar pel nom . No n'hi ha prou amb saludar . Cal saludar les persones pel seu nom . Cal aprendre a personalitzar . Fixa't en la diferència entre un Bon dia i un Bon dia , Ana!

2 . Realitzar un acte de bondat . Un acte de bondat no és un favor . És una acció insignificant que realitzes cap a una persona de manera totalment altruista i desinteressada . Per exemple , recollir un paper del terra que li ha caigut a un company o oferir canvi per a un cafè .

3 . Ser educat . Com més educat siguis , més feliç faràs als que t'envolten . Poca gent relaciona l'ésser educat amb la felicitat i a mi em sembla una cosa essencial . Per exemple, no interrompis mentre una altra persona et parla , cedeix el pas a un company . Són gestos que a poc a poc aprofundeixen en les persones .

4 . Assentir amb el cap . És important que , quan una persona et parli , et centris exclusivament en ella . De notar que és el centre d'atenció, que ens importa el que ens està dient , que ho deixem tot de banda per centrar-nos en aquesta persona . Mira-li als ulls , i no facis res més . Oblida't de mòbils , pantalles d'ordinador , de tot allò que en aquest moment estiguis fent.

5 . Generar seguretat . Molta gent que ens envolta és tremendament insegura . I la inseguretat és una cosa que resta felicitat a les persones . Donar seguretat a aquestes persones no fa més que generar confiança i , per tant , felicitat . Ho hem de confondre mai el donar seguretat amb donar la raó .

6 . Ser positiu . Ser positiu implica una actitud davant la vida i davant les persones. És molt important donar una visió positiva del nostre entorn , sense per això perdre l'objectivitat , la realitat que ens envolta . La vida ha de consistir per a tu en mirar l'ampolla sempre mig plena i projectar aquesta idea cap als altres .

7 . Interessar-te per la gent . Jo sempre distingeixo entre ser un interessat i interessar-te per la gent . Quan t'interesses per la gent treballes l'empatia , li cedeixes el protagonisme a l'altra persona i crees un vincle amb ella . Per interessar-te per la gent és important que facis sempre preguntes obertes i que li permetin a l'altra persona no explicar alguna cosa , sinó explicar alguna cosa com , per exemple, Ana , vols explicar el que va passar ahir ?

8 . Somriure . El somriure és la germana de la felicitat ia més l'únic efecte secundari és que és tremendament contagiós . La gent sempre s'envolta de les persones que somriuen perquè els transmeten felicitat , passió i entusiasme per la teva vida .

9 . Ser agraït . De vegades cal projectar la felicitat cap a nosaltres mateixos per llançar després cap a les persones . Has de ser agraït i anar més enllà d'un simple gràcies . Quan agraeixis alguna cosa, també has personalitzar i verbalitzar . Per exemple , T'estic molt agraït , Anna, per haver-me convidat a la festa que celebraràs aquest dissabte . M'ha fet moltíssima il · lusió.

10 . Celebrar els èxits de la gent . Cal alegrar pels èxits dels altres . Hem cedir un espai perquè els altres siguin capaços de celebrar els seus èxits i que , quan els aconsegueixin , sàpiguen que estem del seu costat i que ens alegrem de cor per això. En aquest últim truc la felicitat ha de ser més recíproca que mai . I no oblidis verbalitzar l'èxit, dir-li de paraula com , per exemple, Et dono la meva més sincera enhorabona , Ana És un orgull tenir-te com a companya .
D'un temps ençà vinc realitzant aquests mini trucs a l'aula amb els meus alumnes i , a poc a poc, els estic projectant a la meva vida . No us podeu imaginar com ha canviat des de llavors la visió amb què m'enfronto a la vida . He buscat la definició de felicitat en el Diccionari de la Reial Acadèmia i no m'ha agradat perquè en la seva primera accepció la relaciona amb la idea d'una possessió . Per això em permetreu que , per finalitzar l'article , us doni la meva pròpia definició del que entenc per felicitat :

La felicitat no és més que un acte de generositat gratuït en un breu espai de temps.

FONT: http://justificaturespuesta.com/10-mini-trucos-para-regalar-felicidad-los-demas/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada