"La lectura fa l'home complet, la conversa el fa àgil i l'escriure precís" Francis Bacon

diumenge, 19 de maig del 2013

CONFERÈNCIA DE MICHELLE GARCIA WINNER SOBRE "PENSAMENT SOCIAL"

-->
L'Associació de Becaris de "la Caixa", amb el suport de l'Obra Social, posa en marxa un cicle de conferències amb l'objectiu de presentar personalitats de reconegut prestigi en tots els àmbits acadèmics i professionals, amb qui els exbecaris de "la Caixa" han tingut relació. Els propis exbecaris seran, per tant, els amfitrions dels ponents i participaran també a les xerrades.

L'exposició constant a les xarxes socials, al treball en xarxa i als videojocs, en detriment de la relació personal, està afectant les nostres habilitats socials. Michelle Garcia Winner és una reconeguda logopeda nord-americana que treballa des de fa anys amb administracions, educadors i famílies posant en valor allò que ella denomina "Pensament social" per potenciar el màxim desenvolupament intel·lectual, emocional i social de nens, joves i adults.

El cicle de conferències de l'Associació de Becaris de "la Caixa" convida Michelle Garcia Winner a explicar com podem fomentar la intel·ligència emocional o social. Després de la xerrada, dialogarà sobre aquest tema amb Núria Oliver, becària de "la Caixa" i directora científica a Telefònica I+D.

Som éssers socials i per tant la nostra intel · ligència social i emocional és un element fonamental en el nostre desenvolupament, així com en la nostra integració, participació i contribució positiva a la societat. El pensament social és la capacitat que tenim per tenir en compte tant els pensaments, emocions, creences, intencions, coneixements, etc ... propis com els dels altres. Unes bones habilitats socials ens permeten adaptar el nostre comportament eficaçment segons el context d'una determinada situació i el que sabem sobre les persones que estan en aquesta situació, de manera que aquestes persones reaccionin i responguin de la manera esperada.

CaixaForum Barcelona. 22 de maig, a les 19 hores

Entrada: 4 € (50% de descompte per a clients de “la Caixa”). Places limitades.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada