"La lectura fa l'home complet, la conversa el fa àgil i l'escriure precís" Francis Bacon

dijous, 29 d’octubre del 2015

PARTICIPA A LA CAMINADA POPULAR "OBRINT CAMÍ"

L'entrada d'avui és de caire reivindicatiu i social per fer suport a una situació d'indefensió a l'Horta lleidatana. El motiu de la caminada popular és reobrir un pas centenari de l'Horta de Lleida que una empresa ha tancat deixant bloquejada Ramaderia Pifarré, una granja que necessita el camí pel pas de camions i tractors per accedir en condicions a la seva finca i desenvolupar amb normalitat la seva tasca productiva.

El proper diumenge 8 de novembre de les 10h a les 13h realitzarem la caminada popular "Obrint camí" que a les xarxes seguirà la corrent de #camiramaderia. Sortirem del 2n pàrquing del Wala (Carretera Saragossa) i farem un recorregut per camins de l'Horta de 3km apte per totes les edats. 

FORMULARI INSCRIPCIÓ: http://goo.gl/forms/l5jdD36Lh1

En arribar a la Ramaderia Pifarré hem preparat moltes actuacions i sorpreses per acabar fent una jornada ben reivindicativa i alhora festiva i familiar. També , gràcies a diferent patrocinadors, disposarem de beguda, fruita i galetes per picar durant el matí. Us facilitem el formulari per fer la inscripció i gestió de la jornada. 

Itinerari provisional: Segon pàrquing  Wala (via ramaderia)/ Camí Les Creus de Setó/ Camí municipal Serra de Canyelles/ Ramaderia Pifarré. Tot el recorregut estarà acompanyat de voluntaris que vetllaran per la bona orientació de la caminada.

Activitats previstes:
     1-grup de Batucada 
     2-actuació del còmic internacional Magí
     3-concert de la Coral Maristes Montserrat
     4-jocs infantils rurals
     5-actuació de grallers i cap-grossos 
     6-vaca cool
     7-concurs de fotografia a les xarxes socials #camiramaderia

Organitzen: AAVV Camí de la Mariola, AVV Partida Caparrella i Ramaderia Pifarré

Gràcies per tot i animeu-vos a participar....us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada