"La lectura fa l'home complet, la conversa el fa àgil i l'escriure precís" Francis Bacon

dissabte, 26 de gener del 2013

REVOLUCIÓ SENSE ENEMICS

En Daniel Gabarró i en Jaume López han escrit el llibre "REVOLUCIÓ SENSE ENEMICS". Els dos autors, gent molt compromesa a nivell social, ens proposen ACTUAR, sense estridències, sense violència,.... proposen que ho fem des de la fermesa, des de la convicció dels valors i atrevint-nos a canviar el nostre entorn més proper (associacions, AMPA, escola, club esportiu, agrupació cultural,...).

La senzilla i gran proposta és reconstruir la nostra societat. Potser l'anomenada crisis és una oportunitat per revisar tota la gestió de les Administracions, empreses i persones per preguntar-nos:

  • Com distribuïm la riquesa?
  • Com garantim que ningú quedi exclòs?
  • Com assignem pressupostos socials justos?
  • Com fem que les persones estiguin per davant dels diners?
  • Com assegurem la transparència de la gestió econòmica?
  • Com podem exigir tot això als nostres representants?


El llibre és de molt fàcil lectura i planteja tots aquests dubtes des d'una visió clara, didàctica i amb propostes constructives. Us el recomanem des del blog i també us recomanem que visiteu la seva web on podeu participar activament i reflexionar sobre altres propostes.

Podeu anar a: SENSE ENEMICS

Des de la web SENSE ENEMICS també us podeu descarregar el llibre gratuïtament. Ja ho veieu, aquests autors prediquen amb l'exemple i ens demostren que el seu principal objectiu no és l'econòmic. De totes maneres us recomano que el compreu perquè és un llibre de tauleta de nit, amb aportacions i reflexions molt interessants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada