"La lectura fa l'home complet, la conversa el fa àgil i l'escriure precís" Francis Bacon

divendres, 25 de febrer del 2011

Menú de febrer

Per a finals de febrer oferim un menú ben variat:

1- una eina per agafar gana

2- unes fotos de plat fort

3- i de postre informacions variades

Comencem la teca:

1- una eina per agafar gana
TypeWith és és un editor de textos en línia que t'ajuda a crear documents permetent que altres puguin col.laborar amb tu en temps real. A diferència del Google Docs no caldrà fer invitacions, només donant l'adreça URL del document resultant ja es pot participar. Una eina senzilla de col.laboració per una classe on els nostres alumnes no tinguin un correu GMAIL. També és una bona eina pel treball col·laboratiu entre docents. Podeu crear un nou document entrant a:
http://typewith.me/

Ho hem provat amb els alumnes de 5è i ... funciona!

2- unes fotos de plat fort
Dues fotos de la nostra vida escolar:

1- El nou xandall de les companyes de la Llar per fer psicomotricitat amb els seus nens i nenes al 100%. La model ens ha sortir gratis... Gràcies Marta!
I, segona foto del sopar dels homes de la casa que van rebre un regal sorpresa de les seves estimades companyes... Quina complicitat!
3- i de postre informacions variades

Un grup de companys (Pili, Núria, Iñaki, Gerard i Albert) marxen aquests dies a la neu amb els nostres alumnes, esperm que tingueu sol, neu i molt bon ambient... bé, això està assegurat amb la gent que organitza.

Un altre grup de companys el Litus, el Marcel·lí, la Belen i la Maria viatgen a New York... Quin nivell a batxillerat!!! Esperm que tornin carregats de bones experiències per compartir.
Per aquells que vulgueu seguir el viatge que realitzaran alguns alumnes de 2n de batxillerat a New York, ho podeu fer a través del http://maristesnovayork.blogspot.com/

Hi haurà una trobada de professors de llengua anglesa de Maristes Catalunya. La trobada tindrà lloc el dia 18 de març de 2011 a Maristes La Immaculada. De primària hi anirà la nostra Encarni.

Sabeu que aquest dilluns vam realitzar una trobada d'autoformació per conèixer i millorar aspectes de l'aprenentage cooperatiu . Vull agrair-vos la vostra disponibilitat, ben aviat rebreu el document de conclusions amb una guia pràctica per poder desenvolupar organitzadament experiències pràctiques en aquest sentit. Tampoc vull deixar d'agrair el treball desinteressat de dos companyes, l'Adelina i la Pilar... Quina generositat!

No deixeu de llegir l'entrada anterior del blog, es tracta d'un document que ens ha fer arribar la Irene Mayoral i que parla de l'escola del futur... Val la pena!

I per acabar la jornada del dissabte 26 de març, la nostra coral va fins a Barcelona (Catedral del Mar) per participar en un emotiu homenatge al nostre amic i germà Maine. Quin referent!
I com diuen els de la coral... ESTIMEU I CANTEU!


1 comentari:

  1. "Mare de Déu Sinyor"! Aquest col·le construeix de valent i per diferents àmbits. Quanta vida! Estic buscant informació de "Slow education" per posar una mica de seny a tot plegat.

    Bromes de banda, descasa cap d'estudis i descansem tots plegats aquesta setmana. A respirar a fons i a prendre una bona alenada per acabar el curs amb tota l'energia possible.

    * Felicitats per la model, ai, pel vestuari. Ara, per ampliar merxandatge a la Llar, proposo un banyador ben xulo per tal que les educadores vagin a conjunt a la piscina.

    ResponElimina