"La lectura fa l'home complet, la conversa el fa àgil i l'escriure precís" Francis Bacon

divendres, 2 de gener del 2015

7 PARAULES MÀGIQUES

Des del Facebook de la Mª José enllacem la web de evolucionconsciente.org on ens proposen una reflexió basada en el treball d'interioritat. Diu així:Us expliquem a continuació són les 7 paraules màgiques que necessitem repetir com un mantra per viure en pau, envoltats d'amor conèixer d'una manera íntima.

MOU-TE

Mou la teva casa, el teu llit, el teu cos.
Camina, surt per les muntanyes, surt de la rutina de la feina, les relacions i els patrons de vida. Canvia la teva perspectiva. Acosta't a aquelles persones amb les que puguis ser autèntic i nodreixin els teus somnis més bojos. No necessites moure muntanyes, traslladar una petita pedra pot fer meravelles.

TOCA

Toca les parts que estimes del teu cos.
Dóna abraçades al forn, al parc, a les portes de tota la ciutat. Un petó a la gent a la galta. Acaricia al teu gat o el teu gos una mica més. Assaboreix la sensació d'un mocador de seda, d'una peça de fusta, de les diferents textures. La molsa, les escorces, les roques i l'aigua. Com més ho facis et sentiràs més a gust amb el plaer de tocar.

ESCOLTA

Seu en silenci i observa que hi ha allà per ser escoltat.
Escolta a la gent, el que realment estan dient. Escolta fins a l'última nota de cada cançó. Escolta la teva veu interna, la que només escoltes quan la confusió de cada dia disminueix. Escolta el murmuri de les fulles, l'anomenat de les granotes, el cruixit de la fusta cremant en la teva xemeneia. Escolta amb el teu cor i sempre escolta allò que mai és parlat.

SENT

El dolor, experimenta el goig, fins que sentis que vas a evaporar-te. Permet riure fins que et faci mal, sent l'amor des del més profund del teu cor. Rendeix-te a la sensualitat de la vida. Enfada't i expressa la teva fúria, si és el cas, però fes-ho a soles. Si no sents de veritat, no estàs viu.

CONFIA

Tu saps el que necessites saber. Atura els teus dubtes. Aquella pessigolles interna és la teva més alta veritat i ella et servirà de la millor manera. Et penedeixes quan desconeixes o negues la teva intuïció. Tingues en compte això: Finalment, tu i només tu saps el que és millor per a tu. Si consumeixes, sense adonar-te, tot el teu dia pintant, això és el que has de fer. Si t'encanta caminar al costat de l'oceà, troba la forma d'arribar-hi. Si no confies completament en tu, et converteixes en floridura.

REUNEIX-TE

Amb els homes i dones que estimes.
Pren el te acompanyat, camina en companyia pel bosc, conversa i parla, llegeix en veu alta per altres.Celebra que el teu cabell, la teva pell, el teu cos i les teves històries són diferents a les dels altres i al seu torn són completament semblants. Cuina i menja en companyia.

REP

Per una vegada, deixa de donar i donar i donar a tots menys a tu mateix.
Accepta els compliments amb gràcia. La veu que necessites sentir, l'abraçada, aquest moment per conversar, el menjar a taula, els diners que necessites, sempre seran subministrats. Obre't a rebre, obre les teves mans perquè siguin omplertes amb abundància. Rep totes les coses bones que mereixes i recorda mostrar gratitud per la teva vida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada