"La lectura fa l'home complet, la conversa el fa àgil i l'escriure precís" Francis Bacon

diumenge, 27 de novembre del 2011

4a part del CONGRESO LEER:ES

He deixat pel final aquesta entrada perquè no és la més important, és senzillament anecdòtica. He tingut la sort de conèixer persones magnífiques, mestres amb molta vocació que també lluiten des de les seves escoles i personalitats del món educatiu a nivell estatal, el director general de formació professional i el ministre d'educació el Sr. Ángel Gabilondo entre d'altres.


També vaig tenir ocasió de conèixer Myriam Nemirovsky, una de les especialistes de referència en matèria d'ensenyament de la lectoescriptura, per les seves aportacions des de l'òptica del constructivisme. Llicenciada en Ciències de l'Educació, va treballar durant vint anys com a mestra a l'Argentina. El 1990 es va traslladar a l'Estat espanyol i es va doctorar en Psicologia Evolutiva. És autora de nombrosos textos sobre l'aprenentatge de la lectura i l'escriptura.

L’organització del congrés LEER.ES va aprofitar l’avinentesa per celebrar la seva jubilació. Davant de l’auditori 400 del Museu Reina Sofia i visiblement emocionada va dir :

“Em sento propera a tots els que viviu la vocació amb gran entrega… als altres us acompanyo en el sentiment”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada