"La lectura fa l'home complet, la conversa el fa àgil i l'escriure precís" Francis Bacon

dilluns, 17 d’octubre del 2011

COMPARTIR UNA BONA NOTÍCIA

El 17 d'octubre de 2011 l'equip de RAC1 ens va fer un regalet. Faltaven 5 minuts per les 8h del matí  i el dia que entrevistaven a la Consellera Irene Rigau van destacar el nostre blog "Eduquem caminant" com un espai educatiu de reflexió i recursos per a docents.
Vull compartir aquest petit instant de sorpresa i alegria amb vosaltres, sé que no és res de l'altre món però sincerament... Fa gràcia, no?

Res, ara que ens feliciten des d'un mitjà de comunicació rigorós m'agradaria seguir fent aquest camí amb tots vosaltres, si podem el farem millor però principalment m'agradaria fer-lo ben acompanyat, no sabeu quant admiro el vostre treball quan passo per la Llar d'infants i veig cares i gestos d'acollida, quan veig una mestra d'infantil que s'ajup per fer-se propera a un alumne, quan a les reunions de primària hi ha ebullició metodològica i discussions sanes per millorar les activitats d'aprenentatge,  quan et trobes un alumne i un professor de secundària xerrant amb certa complicitat  pel passadís,... tot això motiva, és pura energia per creure i per seguir educant caminat... això sí, amb pas ferm.

Us deixo el tall de ràdio per si el voleu escoltar.

1 comentari:

  1. Felicitats per aquest reconeixement a tanta feina ben feta, Joan! Sens dubte, és el resultat de la passió que poses fent allò en que tant creus: en les persones i en l'educació. I, el millor de tot, és que aquesta passió, l'encomanes...
    Gràcies per la teva dedicació i endavant!

    ResponElimina