"La lectura fa l'home complet, la conversa el fa àgil i l'escriure precís" Francis Bacon

dilluns, 11 de febrer del 2013

3 BONS RECURSOS


Us proposem 3 recursos que trobareu a la xarxa, dos d'ells els hem trobat al bloc del Joan Calvo i la tercera proposta és un espai web ple de recursos educatius.

RECURS 1
En Joan Calvo des del seu bloc TIC TAC en educació ens presenta dues pràctiques eines. La primera  s'anomena TubGet, és un servei web que ens permet descarregar en el format d'arxiu que desitgem aquells vídeos allotjats en determinats serveis web. La gràcia és que a més de l'omnipresent Youtube... podem descarregar de: Collegehumor, AnimotoBreakMegavideo, Peteaba.ru, arribant en total a 27 serveis.
Els passos a seguir són els de sempre i són 3: afegir l'enllaç de l'URL de vídeo, seleccionar el format de sortida, i posteriorment, baixar el vídeo. Podeu anar a:
http://tubget.com/


RECURS 2
La segona eina és PageFlip Free PDF és un programa gratuït i fàcil d'utilitzar compatible amb el sistema operatiu Windows, amb el qual és possible convertir els arxius PDF a PPT (power point), conservant el disseny i format original del text, imatges, taules, columnes, enllaços, etc.Us el podeu descarregar des de:
http://www.pageflippdf.com/pageflip-free-pdf-to-powerpoint/index.html



RECURS 3
A més, la nostra companya Montse ens recomana aquesta web de recursos educatius. Podeu anar a:  MÉS RECURSOS EDUCATIUS



2 comentaris:

  1. Hola, Joan: Sóc el Sebastià Gertrúdix; vam anar junts al Cosmocaixa a les jornades de lectura. M'agrada molt el teu blog. Fa dies vaig veure un vídeo del programa redes, de 22'. El programa es titulava: ¿Crisis educativa? i era un entrevista a Roger Schank. Em va agradar molt. No sé si podria tenir un lloc en la teva pàgina.
    Felicitats per la teva feina.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Hola Sebastià, és tot un honor que un mestre de la teva experiència li agradi el bloc... resulta una gran motivació per seguir compartint recursos que animin a la reflexió i millora educativa.

    ResponElimina