dimarts, 26 de gener del 2016

III JORNADES PEDAGÒGIQUES MARISTES MONTSERRAT

La comissió de les III Jornades Pedagògiques presenta les activitats que es faran al Col·legi maristes Montserrat de Lleida els propers 29 i 30 de gener de 2016. Totes les activitats estan obertes a la ciutadania i , el dissabte de manera especial, per a famílies amb inquietud educativa, estudiants i professionals de la docència.


Divendres 29 de gener



18h- Presentació d’autoritats.
18'15h- Xerrada inaugural d'en Marius Serra 
                "Els secrets de la llengua"


Dissabte 30 de gener

9h- Presentació i vídeo reflexió 
9:15h Taula rodona " Creativitat...assignatura pendent?", col•loqui i presentació de tallers. Per seguir la xerrada col·loqui utilitzarem l'etiqueta #3jornadesMM

Moderador: Carles Cuéllar (Coordinador Pedagògic del Col·legi Maristes Montserrat)
Tertulians: Antoni Tolmos (professor UdL), Gemma Abelló (Dissenyadora gràfica), Adelina Freixinet (Mestra i membre del grup ICE de Filosofia) Eduard Vaquero (professor UdL), Josep Rey (Membre del museu de les matemàtiques)  i Enric Brescó (professor UdL).
Gestió del twitter: Xavi Llobera (Cap d'estudis d'ESO i Batxillerat)

11h- 12h Pausa per fer un esmorzar interactiu i pedagògic 


Dedicarem un moment a fer un sentit i senzill homenatge al Pedagog Pere Pujolàs que ens va deixar l'estiu del 2015.L'Associació Rosa Sensat reivindica Pujolàs com «un dels experts més reconeguts en aprenentatge cooperatiu i escola inclusiva de Catalunya» i recuperava una de les seves afirmacions a l'Escola d'Estiu de 2010: «En una escola inclusiva només hi ha alumnes, a seques, sense adjectius».
En aquest mateix espai podreu gaudir de l'exposició del Museu de les Matemàtiques i de les delícies de Dash & Dot, uns petits robots educatius per a ments curioses. Estarà absolutament prohibit NO TOCAR.


12:00h- 13:30h: Presentació dels tallers

TALLER
PONENT

ESPAI
I la creativitat, com sona?
Antoni Tolmos (professor UdL)
Aula Música ESO
Ciència, res és impossible!
Andreu Arbó (professor Col·legi Maristes)
Laboratori de biologia
Matemàtiques creatives
Joan Folguera (professor Intitut Gili i Gaya)
Aula 1r ESO
Animant amb l'Stop Motion
Enric Brescó (professor UdL)
Aula Informàtica ESO
Llenguatge creatiu i inclusió
Pere Pifarré i Laura Espelt (professors Col·legi Maristes)

Aula de 6è A






TALLERS PER FAMÍLIES:
Perills i oportunitats de les xarxes socials / Eduard Vaquero(Professor de la UdL i membre del GRISIJ -Grup de Recerca en Intervencions Socioeducatives en la Infància i la Joventut) i Ramon Arnó (advocat especialitzat en l'ús d'internet i membre de l'Observatori Lleida Pantalles)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada